Grønnegårds Allé, Kerteminde.

24 skønne rækkehuse
i Kerteminde.

UDLEJNINGEN ER STARTET

BLIV SKREVET OP HER

Lejebolig med plads til livet.

Bolio opfører, med opstart i foråret 2022, 24 skønne boliger i Kerteminde - det Odenseanske ejendomsselskabs Bolio første ejendomsprojekt uden for Odense. Ejendommene bliver opført i gode materialer – med en tanke og henblik på et godt udeliv og samliv med naboer.

Udlejningen er startet og du kan allerede nu lægge billet ind på din drømmebolig. Benyt vores reservationsside til at finde den rette bolig. Reservér en bolig i dag for at være sikker på at den bolig, du ønsker, er ledig, samt for at blive inviteret til åbent hus på byggepladsen og for at få muligheden for at møde dine kommende naboer.

Mere om boligerne

  • 24 skønne rækkehuse i Kerteminde
  • 7 rækkehuse på 85 m2 med 2 værelser.
  • 11 rækkehuse på 88 m2 med 3 værelser.
  • 4 rækkehuse på 93 m2 med 3 værelser.
  • 2 rækkehuse på 100 m2 med 3 værelser.
  • Alle med egen privat have med væksthus
  • Rummeligt parkeringsareal med elladestandere
  • Byggeri i gode materialer

Grønnegårds Allé 3-7, Kerteminde

BLIV SKREVET OP

Et moderne hjem i Kerteminde

Lyse venlige boliger, godt materialevalg, et godt indeklima og skønne ude-arealer med væksthus - er allesammen kendetegn for vores projekt på Grønnegårds Allé. Byggeri står for 30% af Danmarks samlede CO2-udledning, hvilket vi gør os umage for at bidrage til at nedbringe. Vi ved også, at pyntede ord ikke gavner noget, så vi gør rent faktisk noget ved det. Blandt andet derfor vælger vi at genbruge de bygninger, der på Grønnegårds Allé tidligere husede landbrugsskolen, - de var simpelthen for gode til at rive ned. Vi har respekt for ressourcer, materialer og ønsker at gøre en aktiv forskel, i alle vores projekter.

Udeliv & væksthus

Alle 24 skønne rækkehuse får eget haverum. Hækken er fuld højde ved indflytning, ligesom blomsterbede mv. i fællesarealer er tilplantet med rigtige planter - og alle boligernes haver har eget væksthus. Det gode udeliv er således tænkt ind i projektet fra start, så du kan nyde det fulde udbytte af din nye bolig fra dag 1.

BLIV SKREVET OP

Ejendomsselskaberne Bolio

C/O Peistrup Ejd. Administration

Fasanvej 12, 5230 Odense M

Administration

© 2023 - Alle rettigheder forbeholdes.

Følg med hos Bolio på Facebook & LinkedIn:

Udlejning

Bolig: Se ledige lejemål - Klik her

Erhverv: 93 40 30 20 (Tast 2)lejer@bolio.dk

93 40 30 20