Grønnegårds Allé, Kerteminde.

24 skønne rækkehuse
i Kerteminde.

KUN FÅ BOLIGER TILBAGE

SE LEDIGE LEJEMÅL HER

Lejebolig med plads til livet.

Vi opfører med stor stolthed, 24 skønne boliger i to plan på Grønnegårds Allé i Kerteminde. Alle boligerne er opført i højeste kvalitet.

Udlejningen er startet og de første boliger er allerede reserveret, så skynd dig og bestil en fremvisning af vores demo-bolig i dag, så du selv kan opleve de spændende boliger på Grønnegårds Allé.

SE LEDIGE BOLIGER HER

Grønnegårds Allé 5-7, Kerteminde

Private haver med væksthuse, rummeligt parkeringsareal, klargjort til el-ladestandere, vaskemaskine, tørretumbler og nybyggeri i kvalitetsmaterialer.


Energivenlige nyopførte boliger med fjernvarme.

24 skønne rækkehuse i Kerteminde, udført i det bedste materialer og med fokus på det gode udeliv.

Et moderne hjem i Kerteminde

Lyse venlige boliger, godt materialevalg, et godt indeklima og skønne ude-arealer med væksthus - er allesammen kendetegn for vores projekt på Grønnegårds Allé.

De flotte egetræsgulve med spil i farvenuancerne, byder én velkommen med varme og en behagelig trinlyd. Mathvidt køkken hvor køle/frysskabet og opvaskemaskine elegant er inddækket bag låger, giver et roligt udtryk i køkkenet.

Trappen til førstesalen er udført i massive egetræstrin, hvor de store Velux-vinduer byder såvel dig som solen velkommen på 1. salen af boligen.

Udeliv & væksthus

Alle 24 skønne rækkehuse får eget haverum. Hækken er fuld højde ved indflytning, ligesom blomsterbede mv. i fællesarealer er tilplantet med rigtige planter - og alle boligernes haver har eget væksthus. Det gode udeliv er således tænkt ind i projektet fra start, så du kan nyde det fulde udbytte af din nye bolig fra dag 1.

SE LEDIGE BOLIGER HER

Ejendomsselskaberne Bolio

C/O Peistrup Ejd. Administration

Fasanvej 12, 5230 Odense M

Administration

© 2024 - Alle rettigheder forbeholdes.

Følg med hos Bolio på Facebook & LinkedIn:

Udlejning

Bolig: Se ledige lejemål - Klik her

Erhverv: 93 40 30 20 (Tast 2)


IconIcon


lejer@bolio.dk

93 40 30 20