Lejerportal (kommer snart)

Indflytning

Kontaktinformationer

Kælderrum

Lejekontrakt

Nøgler

Opsigelse

Parkering

Rengøring

Rygning

Skader

Støjgener

TV & Antenne

Udflytning

Vaskeri & AirWallet

Vedligehold

Affald & Skrald

Information om affald og skrald kommer snart.

Information om affald og skrald kommer snart.

Tømningskalender - OdenseRenovation.dk
Ny Affaldsordning - OdenseRenovation.dk

Betalingsservice

Tilmeld din husleje til betalingsservice og undgå rykkergebyrer og varslinger. Du skal benytte de Betalingsservice-oplysninger du får udleveret sammen med din lejekontrakt. Her fremgår den samlede indflytningspris du skal/har betalt, i forbindelse med din indflytning. Under betalingsaftaler i din netbank, kan du nemt tilføje fremtidige betalinger til Betalingsservice. Kontakt din bank, hvis du er i tvivl om, hvordan du opretter aftalen i netbank.


Har du ikke Betalingsservice-oplysningerne, kan du kontakte vores administration, for at få gensendt oplysningerne.

Husk at du er ansvarlig for, at Betalingsservice-aftalen er aktiv og at der er dækning på din konto. Når du tilmelder dig Betalingsservice, kan du risikere, at første betaling ikke kommer med. Tjek derfor din netbank ved første betaling om beløbet er hævet retmæssigt på din konto. Eller skal du overføre den første betaling manuelt.

Danske Bank
Nordea
Jyske Bank
Sydbank
Nykredit

Erhvervslejemål

Hvis du indgår som erhvervslejer i et af vores erhvervslejemål, vil du som udgangspunkt, modtage din lejekontrakt fra den ansvarlige ejendomsmægler, som har bistået os ved udlejningen.


Efter underskrift vil du modtage nøgler iht. aftalte overdragelse af mægleren eller afhente den hos vores administration.


Lejemålet overdrages altid som aftalt i lejekontrakten.

Gennemgå altid dine forpligtelser som erhvervslejer, med henhold til affald, vedligehold, snerydning.


Ved opsigelse fremgår varslingsperioder mv. af din lejekontrakt. Din opsigelse skal ske skriftligt og i henhold til aftalte frister.


Husk at skiltning altid skal godkendes skriftligt, før disse opsættes på dit lejemål. Herunder også ændringer mv.

Forsikring

Som udgangspunkt er den ejendom du bor i hos os, altid forsikring mod brand, stormskade, ansvarsforsikring mv. I tilfælde af skader, vil forsikringen stå for evt. genhusning og opmagasinering.


Dog er du som lejer selv ansvarlig for, at få forsikret dine ejendele i det omfang du finder nødvendigt, så du er sikret ved indbrud eller skader på dine ejendele.

Vi anbefaler at du tegner en indboforsikring med glas og sanitetsforsikring, som dækker f.eks. vinduer, toilet, kummer, håndvaske og glaskeramiske kogeplader.


Kontakt dit forsikringsselskab og hør mere om indboforsikringer, så i sammen kan finde den rette dækning og forsikring.

Fællesarealer

Mere information kommer snart.

Mere information kommer snart.

Indeklima

Et sundt og behageligt indeklima, er vigtigt for din hverdag og sundhed på mange måder. Er luften tung og fugtigt, kan det faktisk komme til udtryk i dit helbred. I værste tilfælde kan du opleve gener som hovedpine eller dårlig nattesøvn. Heldigvis er det nemt at gøre noget ved i din bolig:


Luft ud med gennemtræk i 5-10 min. - tre gange om dagen.

Det er dyrere at varme fugtig luft op, så når du lufter ud, sænker du fugtigheden og gør opvarmningen billigere. Husk specielt udluftning i efteråret og vintermånederne, hvor mange glemmer at få luftet ud.


Sørg altid for, at opvarme alle rum til 20-23 grader – også selvom rummene er ubenyttede.


Tør aldrig tør indendørs, da tøjet afgiver meget fugt til luften. Har din ejendom tørretumbler, er den altid gratis at benytte. Tjek evt. om ejendommen har tørresnor på fællesarealerne.


Brug altid emhætten når du laver mad. Det er vigtigt at få mados og damp ud af din bolig under madlavningen.


Undgå at placere store møbler op ad kolde ydervæggene.

Det skaber kondens og møblerne blokerer for luftcirkulationen, hvorfor der kan opstå fugtskader og i værste fald, skimmelsvamp.


Hold altid dørene lukket når du går i bad og skrab gulv/vægge i brusekabinen. Sørg altid for, at ventilatoren kører og er fuldt funktionel og rengjort.


Sørg altid for, at fjerne indendørs dug på ruderne.


Husk at fugt, støv og mados kan være med til at skabe ekstra gode vækstbetingelser for skimmelsvampen, som trives i et fugtigt og beskidt miljø.

Ekstern Resource: Samvirke.dk

KONTAKTFORMULAR - LEJER

Kontakt administrationen nu

Bolio ApS

C/O Quistgaard Advokatfirma

Rosenbæk torv 1, 1. sal. DK-5000 Odense C

Administration:

Akuttelefon v. skade:

© 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

+45 88 44 50 00

+45 66 18 99 68

Følg os på Facebook & LinkedIn

Cookies- & Privatlivspolitik